22 C
București
duminică, mai 19, 2024

#10yearschallenge

Sunt sceptic fata de aceste episoade care apar de nicaieri si acapareaza ultra rapid populatia. Vezi ice bucket challenge, Pokemon Go, ziua Izabelei, etc. Parerea mea ca sunt teste sa tina „masele” in priza #conspiratie. Dar asta este alt subiect.

Insa ultima „moda” imi place. Imi place, acest 10yearschallenge pentru ca iti arata cat ai evoluat. Este un colaj de poze din care poti invata multe despre tine. O astfel de alaturare, daca este analizat drumul dintre cele doua, ne scoate in evidenta punctele forte. Fiecare le are pe ale lui, este suficient doar sa faci traseul dintre ele.

Totusi cele doua poze sunt ca un puzzle caruia ii lipseste o margine intreaga laterala din dreapta, este incomplet.

Ce lipseste?

Poza de peste 10 ani!

Stii unde ai fost, stii unde esti acum, dar peste 10 ani unde esti?
Cum arata poza? Cu ce esti imbracat? Unde esti? Zambesti sau esti serios? Cum arati? Cu cine esti? Ce faci in poza?

Un astfel de exercitiu facut cat mai clar are un avantaj enorm: scoate la lumina lucrurile pe care ni le dorim, destinatia unde vrem sa ajungem.

Iar odata ce stim unde vrem sa ajungem, inseamna ca putem sa facem si un plan pentru a ajunge acolo, iar apoi tot ce ramane de facut este sa plecam la drum.

Este o metafora care-mi place: daca pleci de la Bucuresti la Ploiesti (stii destinatia), verifici Waze-ul, vezi cata motorina ai, etc (adica faci planul), dar odata pornit tu nu vezi Ploiestiul, vezi doar primii 200 de metrii, apoi urmatorii 200 si tot asa pana la #10yersfuturechallenge.

Prin urmare, poza ta peste 10 ani in ce oras este facuta?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie