20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Amenajarea interiorului unui hotel

Amenajarea interiorului unui hotel cu parchet

 

Amenajarea interiorului unui hotel poate sa fie o adevarata provocare pentru ca solutiile de design interior trebuie alese astfel incat toate elementele utilizate sa fie echilibrate si sa creeze un spatiu care sa te invite la r elaxare. In plus, mai ales in camere este nevoie sa se creeze niste spatii confortabile de care sa se bucure oaspetii iar investitia realizata trebuie sa fie durabila si eficienta.

Cu siguranta, nici un proprietar de hotel nu poate sa isi asume riscul sa investeasca in elemente de design interior care sa se deterioreze foarte repede si sa fie necesare lucrari de renovare dupa un anumit tip destul de scurt. Cel mai important este ca peretii, pardoselile, usile si ferestrele sa fie de calitate astfel incat sa se poata utiliza pentru cat mai mult timp.

Vom vorbi in special despre pardoseli intrucat joaca un rol foarte important mai ales in ceea ce priveste design-ul interior al hotelului. Acesta este si motivul pentru care alegerea tipului de pardoseala potrivita are un impact major asupra intregului ansamblu. Noi recomandam parchetul intrucat poate sa aduca foarte multe avantaje.

 

Tipuri de parchet care pot sa fie folosite pentru amenajarea unui hotel

 

Cel mai popular tip de parchet utilizat pentru amenajarea hotelurilor este cel masiv din esente de lemn autohton sau exotic. In special daca vorbim despre hotelurile de 4 sau 5 stele, un astfel de parchet reuseste sa se incadreze cel mai bine in design. Daca este sa urmam tendintele, atunci parchetul tip dusumea care poate sa ofere un aspect rustic si sa se incadreze chiar si intr-un decor modern, atunci se va potrivi mai ales in hotelurile care nu sunt atat de pretentioase.

parchet din lemn Alma parchet

Parchetul dublu sau triplu stratificat este o alegere inspirata mai ales pentru proprietarii de hoteluri care doresc sa instaleze sisteme de incalzire in pardoseala pentru a le oferi confort maxim oaspetilor hotelului. Parchetul laminat este chiar la capatul listei intrucat pentru un aspect desavarsit si pardoseala sa aiba o durata de viata ridicata este nevoie de ceva mai rezistent.

Insa, nu numai tipul de parchet trebuie ales intrucat si caracteristicile fiecaruia in parte conteaza foarte mult. Tipul de parchet ales trebuie sa fie rezistent, durabil, usor de intretinut, sa se potriveasca design-ului ales si sa fie in tendinte.

 

Recomandari pentru crearea unor amenajari originale

 

Parchetul reprezinta cea mai buna alegere pentru amenajarea unui hotel intrucat poate sa creeze o atmosfera primitoare si calda. Poate sa evidentieze cu usurinta orice stil de amenajari interioare si sa echilibreze elementele utilizate pentru crearea design-ului.

In acest an se pune un accent ridicat pe creativitate, asadar nu trebuie sa va fie teama sa creati un design care sa atraga atentia si care sa fie mai deosebit. Insa, este important sa se pastreze caracterul functional si sa se creeze un echilibru intre toate elementele utilizate. In special elementele naturale utilizate in diferite forme reprezinta o alegere foarte inspirata. Alegand parchetul pentru a completa design-ul interior veti putea sa le oferiti oaspetilor dumneavoastra tot ceea ce au nevoie pentru un sejur de neuitat.

 

Alma Parchet Natural 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie