17.5 C
București
duminică, mai 19, 2024

Amestecate, dar fix ca la noi!

Amestecate,  dar fix ca la noi!

*La Paris parcările subterane sunt goale. Pentru că prea scumpe! Cinci euro ora de staționare e mult până și pentru o țară bogată!
*Le Monde ne spune că epidemia de Covid 19(coronavirus) face mai puține victime decât epidemia de gripă ordinară, dar generează mult mai multe îngrijorări”. Da, sigur! Puterea manipulării!

Nici americanii nu se lasă: organizația ”BoyScouts of America” depune bilanțul, intrată în malaxorul scandalurilor sexuale. Zeci de mii de copii abuzați sexual de benevolii care cooperau cu organizația, timp de decenii, fără ca organizația să reacționeze.

Englezii de la The Economist ne spun că rasismul anti-chinez se întinde în lume mai ceva decât coronavirusul, și că nici măcar în China nu mai funcționează solidaritatea etnică. Păi nu ăsta a fost scopul uriașei campanii de presă împotriva Chinei? Acum încep să se aprindă becurile roșii în economie, și văd băieții că manipularea le bagă și lor mâna în portofel? Asta e: capul face, contul trage!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie