24.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

AMN2 Party

 La final de saptamana, e petrecere! Fie ca esti intr-o relatie de cuplu sau in cautarea uneia, la AMN 2 Party gasesti oameni veseli care se distreaza si leaga prietenii intr-o atmosfera calda de petrecere!

Vino sa te deconectezi de rutina zilnica si sa te destinzi pe ritmuri disco, latino dar si pe ritmul muzicii 80-90 pe care o ascultai acum ceva vreme. Petrecerea AMN2 s-a nascut din dorinta de a aduce impreuna pe cei care doresc sa se alature unei comunitati de oameni care stiu atat sa socializeze si sa lege prietenii cat si sa se distreze pe ritmurile muzicii. Vino sa ne cunosti si sa te bucuri de un sfarsit de saptamana altfel!

Ne vedem incepand cu ora 21:00 la: Restaurant CALISE – Strada Constantin Noica nr. 140 A, Bucureşti – punct de reper Podul Cotroceni, lângă Facultatea UNEFS (Sport) – 9 minute de la staţia de metrou Eroilor – pentru cei care vin cu maşina, puteţi folosi parcarea din incinta restaurantului, locurile sunt limitate!

Detalii si inscrieri: https://www.potimaimult.ro/amn2/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie