17.5 C
București
duminică, mai 19, 2024

Asta, pe surse : a pus binele public înaintea profitului!

Încurajator, și foarte etic: ”Boeing withheld information about potential hazards associated with a flight system suspected of having a role in the recent Lion Air crash off Indonesia, experts say.” WSJ. Dar sigur nu poate fi așa! Nu! Întotdeauna capitalul a pus binele public înaintea profitului! Oameni răi și lipsiți de înțelegere!

PS: e vorba despre un regim al pilotului automat, din ce se spune, care a băgat avionul în picaj pe verticală. Este cazul prăbușirii avionului indonezian al companiei Lion Air. Boeing a zis că există o procedură pentru scoaterea avionului din picaj. Dar a refuzat să precizeze care este procedura. Asta, pe surse. Să vedem ce va zice ancheta. Dar WSJ e o chestie extrem de serioasă. Și dacă s-a apucat de scris, e pentru că Boeing e pe bursă, și mulți vor avea de suferit de pe urma scăderii acțiunilor firmei. Doar nu vă închipuiți că îi dă și pe ăștia etica afară din casă!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie