26.7 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Ateliere gratuite pentru adolescenți, organizate de Fundația Calea Victoriei la Mega Mall, între 5 și 7 iunie

Între 5 și 7 iunie, Mega Mall și Fundația Calea Victoriei vă invită la ISPACE, în spațiul cu proiecție imersivă de la etajul 2, la workshop-uri gratuite pentru adolescenți.

Tinerii se pot bucura, aflând totodată informații captivante, de ateliere interactive în cadrul cărora vor explora misterele cosmosului și lumea plină de viață a oceanelor. De asemenea, vor descoperi cum arta aduce sustenabilitate, cum obiectele utile se pot transforma în ceva spectaculos, care să ne înfrumusețeze viața.

Iată programul atelierelor imersive și interactive: 

  •  5 iunie – ART MAKES ME SMART! Raluca Mocanu, architect și artist, va povesti despre cum poate fi arta sustenabilă, de la clădiri superbe, moderne, care se încălzesc și răcesc singure, fără a consuma nimic din exterior, până la obiecte mici, utile care ne fac viața frumoasă prin designul lor special. 
  •  6 iunie – CĂLĂTORIE PRIN OCEAN: Dana Hogea, specialist în ecologie, conduce atelierul „Este oceanul lor sau este oceanul nostru?” Vom povesti despre importanța oceanelor în susținerea vieții pe Pământ și impactul negativ pe care îl au deșeurile asupra ecosistemelor marine. 
  •  7 iunie – EXPLORARE ÎN SPAȚIUL COSMIC: O călătorie fascinantă în sistemul nostru solar. Adrian Șonka, astronom și coordonatorul Observatorului Astronomic din București, va susține atelierul „Este sistemul nostru solar unic sau nu?” Participanții au șansa de a afla tainele sistemului solar și importanța sa în Univers, folosind date astronomice reale.

În fiecare zi vor fi câte 4 serii de câte o ora, în intervalul orar 11.00-15.00:

11:00-12:00 – seria 1

12:00-13:00 – seria 2

13:00-14:00 – seria 3

14:00-15:00 – seria 4

Numărul de participanți per serie este de 40 de persoane.

IMPORTANT: Înscrierile se fac la contact@victoriei.ro. Atunci când vă înscrieți, vă rugăm să specificați ziua și ora la care doriți să participați.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie