35 C
București
vineri, iulie 12, 2024

BMW anunță că era vehiculelor tradiționale este pe cale să apună!

BMW anunță că era vehiculelor tradiționale este pe cale să apună! Compania susține că apogeul motoarelor cu combustie a fost atins în 2023, iar viitorul aparține mașinilor electrice.

Cu toate acestea, cei mai mulți jucători din industria auto și-au ajustat drastic producția de vehicule electrice și se diversifică pe toate planurile de mobilitate durabilă, inclusiv combustibilii termici fără emisii, sintetici, sustenabili.

BMW este investit într-o direcție nouă de mobilitate pe continentul European, fiind la un pas să lanseze un serviciu de mobilitate distribuită împreună cu Mercedes și Grupul Stellantis, ceea ce ar pivota strategia lor de operațiuni într-o piață dominată de Uber și Bolt, mai degrabă decât în piața vânzărilor de automobile personale unde vor acoperi doar nișa superioară. Serviciul de mobilitate dezvoltat de acești giganți este deja operațional într-un joint venture denumit Share Now.

Cererea pentru mașinile de lux alimentate cu benzină a atins anul trecut cel mai înalt nivel, iar acum se așteaptă ca modelele complet electrice să conducă creșterea viitoare. Vânzările de vehicule electrice ale grupului BMW au crescut cu 75% anul trecut, impulsionate de modele precum sedanul i4.

Anul 2023 a reprezentat un punct de cotitură pentru vehiculele tradiționale, iar creșterea viitoare a vânzărilor va fi impulsionată de vehiculele electrice. Până la sfârșitul deceniului, EV-urile BMW vor avea randamente mai mari decât automobilele sale cu motor cu combustie.

Vlad Stoicescu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie