38.6 C
București
vineri, iulie 12, 2024

Bozankaya continuă producerea tramvaielor și livrarea garniturilor către orașele din România, în pofida seismelor din Turcia

Bozankaya, producătorul turc de mijloace de transport ecologice, continuă producerea și livrarea vehiculelor în toate regiunile, inclusiv către municipalitățile din România, în pofidaseismelor din provincia Kahramanmaraş care au provocat distrugeri pe scară largă și au afectat aproximativ 10 orașe.

Pe 14 februarie a ajuns cel de-al 16-lea tramvai Bozankaya în Timișoara, urmând ca ultimele trei tramvaie din lot să ajungă și în Iași. Acestea vor fi livrate corespunzător la datele programate.

Întrucât unitatea de producție a companiei Bozankaya se află în Ankara, facilitățile de producție nu au fost afectate. După cutremur, mai multe țări și-au trimis echipele de căutare și salvare către zonele afectate, inclusiv autoritățile din România. Faptul că românii ne sunt alături ne bucură nespus și prețuim curajul și implicarea de care au dat dovadă  în ultimele zile”, a declarat Aytunç Günay, președintele Consiliului de Administrație al companiei Bozankaya.

De asemenea, multe companii naționale și internaționale au demarat campanii umanitare pentru a veni în ajutor victimelor. Bozankaya a trimis un camion cu produse de primă necesitate, prin care haine, saci de dormit, produse de igienă și alimente neperisabile. Compania a produs, de asemenea, sobe de încălzire pentru victimele cutremurelor, deși acestea nu sunt incluse în gama sa de produse.

În continuare, producătorul de material rulant subliniază că nici lanțul de  aprovizionare și nici căile de transport ale companiei nu au fost afectate în urma seismului cu magnitudinea de 7,8 grade care a lovit Turcia.

Indiferent de condiții, Bozankaya continuă producția, muncește din greu pentru a nu întârzia livrarea tramvaielor și pentru a menține satisfacția tuturor clienților la cel mai înalt nivel. Siguranța și confortul călătorilor rămân o prioritate pentru noi, iar viziunea pe care o împărtășim este că viitorul mobilității, în contextul schimbărilor climatice la care asistăm, se bazează pe găsirea unor tehnologii inovative care nu sunt dăunătoare mediului și care îmbunătățesc viața cetățenilor, a adăugat Aytunç Günay.

###

Despre Bozankaya

Fondată în urmă cu aproape trei decenii în Germania, Bozankaya are o experiență solidă ca inovator în dezvoltarea și fabricarea vehiculelor ecologice, cu economie de energie, cu zgomot redus și cu cost redus pentru transportul public urban. Bozankaya deține drepturile de proprietate intelectuală asupra vehiculelor și tehnologiei produse în vastele sale unități de producție, cu o suprafață de 100.000 mp și situate în Ankara. Menținând un accent puternic pe cercetare și dezvoltare, în iunie 2018, Bozankaya a devenit prima companie turcească care exportă trenuri de metrou, primele transporturi mergând către Proiectul Green Line din Bangkok.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie