35 C
București
vineri, iulie 12, 2024

Bozankaya, producătorul de tramvaie din Timișoara și Iași, intenționează să se extindă și în alte orașe din România

Compania Bozankaya, prezentă pe piaţa din România, a participat în perioada 17-18 octombrie la cea de-a 18-a ediție a Summitul Zilele Feroviare 2023 din București. În cadrul Summitului, producătorul și designerul de material rulant a prezentat o gamă variată de soluții de transport, inclusiv tramvaie ecologice și metrouri moderne fără șofer GoA4, livrările de garnituri de metrou, precum și detalii cu privire la contractul semnat pentru livrarea a 100 de metrouri în Istanbul.

„Suntem mândri să anunțăm semnarea unui contract în data de 24 iulie 2023 pentru livrarea a 100 de metrouri în Istanbul. Acest proiect marchează un moment deosebit pentru Bozankaya, dar și pentru Turcia, întrucât coincide cu aniversarea centenarului Republicii Turce. Suntem onorați să contribuim la modernizarea sistemului de transport public din Istanbul și să aducem soluții feroviare de înaltă tehnologie într-unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume”, a declarat Yiğit Belin, Șef al Vânzărilor, Dezvoltării Afacerilor, Licitațiilor, Marketingului, Comunicării Cooperative și Contractelor de Proiect pentru Bozankaya.

Portofoliul diversificat al Bozankaya include, de asemenea, autobuze electrice de generația a treia și troleibuze cu baterii, programate să fie lansate în mai la Istanbul Busworld. Aceste mijloace de transport de ultimă generație sunt proiectate pentru a oferi pasagerilor confort și eficiență, cu caracteristici tehnologice extrem de avansate.Vehiculele sunt cunoscute pentru durabilitatea lor ridicată grație designului inovator, a sistemului de conducere cu dublă acțiune care optimizează eficiența energetică și a capacității lor de a oferi o călătorie prietenoasă cu mediul, silențioasă și eficientă, cu costuri operaționale și de mentenanță reduse.

În plus, Bozankaya a fost desemnată compania anului de către Frost and Sullivan în 2015 și a obținut distincția ERCI, cel mai mare cluster feroviare din lume, în cadrul Premiilor pentru Inovație din 2021. 

În cadrul evenimentului, Yiğit Belin a prezentat portofoliul extins al companiei, care include producția de boghiuri pentru vehicule feroviare, tramvaie, metrouri, autobuze electrice, troleibuze și componente electrice. Momentan, Bozankaya operează trei fabrici în Turcia, având birouri în Ankara, Miami și Hannover, alături de capacități impresionante de producție. Cu privire la politicile promovate de Bozankaya privind egalitatea de gen, Yiğit Belin a menționat:  „Trebuie să începem să ne transformăm și primul lucru trebuie să fie creșterea numărului de femei angajate în poziții cheie pentru a utiliza întregul lor potențial.

Cu o filosofie axată pe beneficiile comunității, Bozankaya concurează corect, dar acordă prioritate colaborării cu toți cei implicați. Compania își propune să se extindă în România și Europa, cu scopul de a crea sinergii cu partenerii români, instituțiile guvernamentale, universitățile și partenerii privați.

În plus, Bozankaya se angajează să contribuie la dezvoltarea comunităților din România, participând activ la dezvoltarea urbană, alături de competitorii săi și toate părțile interesate, asigurând beneficii din punct de vedere economic, comercial și social.

„În cadrul companiei Bozankaya ne propunem să creăm sinergii puternice și să ne implicăm profund în dezvoltarea comunităților la nivel european, în special în România – o piață cheie pentru noi. Ne dorim să extindem prezența în țară și să colaborăm cu partenerii noștri români pentru a construi împreună un viitor sustenabil. Suntem convinși că putem aduce soluții inovatoare pentru transportul public și putem contribui semnificativ la dezvoltarea mobilității cu emisii zero la nivel național. Suntem hotărâți să nu fim doar un furnizor, ci să fim prezenți și implicați pe termen lung pentru a aduce beneficii reale comunităților și oamenilor. Credem în potențialul României și urmărim să colaborăm eficient pentru a atinge obiective comune, aliniate cu standardele globale și politicile europene”, subliniază Yigit Belin.

Bozankaya rămâne un jucător important în industria transportului public, oferind soluții tehnologice și angajându-se să creeze sinergii pentru un viitor sustenabil. 

### 

Despre Bozankaya:

Fondată în urmă cu aproape trei decenii în Germania, cu o rapidă extindere în Turcia, Bozankaya are o experiență solidă ca inovator în dezvoltarea și fabricarea vehiculelor ecologice pentru transportul public urban, cu economii importante de energie în exploatare și un nivel de zgomot redus. Bozankaya deține drepturile de proprietate intelectuală asupra vehiculelor și tehnologiei produse în centrele de cercetare din Ankara și în vastele sale unități de producție și design, cu o suprafață de 100.000 mp.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie