33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Bucharest Instameet x Decadance

E trecut de jumătatea toamnei, așa că-i timpul pentru un nou Instameet! Sâmbătă, 26 octombrie, ne vedem la ora 13:00 în fața stației de de metrou Piața Romană (gura dinspre coloane), Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest) ne duce pe străduțele din jurul Pieței Romane, descoperim comori urbane și locuri surprinzătoare. La 15:00 ajungem la Decadance, un bar cu design retro diferit de ceea ce ai văzut în oraș. Socializăm și să vedem ce ne-au pregătit oamenii cool de acolo. Lejer de weekend, gen 😉

Event independent, poate veni oricine din comunitatea locală de Instagram. E despre oameni, fotografie, creativitate, socializare și experiențe în locuri noi, fresh. Invită-ți prietenii Instagrammeri și vino să-ntâlnești oameni din comunitate pe care poate-i ai la Follow și nu-i știi live, dar și să descoperi unii noi!

► Meetup: ora 13:00 în fața stației de metrou Piața Romană (gura dinspre coloane)
► Hashtag-uri oficiale: #decadancebar #bucurestirealist

Follow ► instagram.com/decadancebar
Follow ► instagram.com/raidenbucharest
Follow ► instagram.com/bucurestirealist

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie