12 C
București
joi, martie 28, 2024

”Cand “cerem dezvoltare!”

E cumva supra-producție de pileală la Moldova? Că au luat-o grav pe ulei!
”Cand “cerem dezvoltare!” să nu inteleagă gresit cei de la Bucureşti că trebuie sa ne ţina in spate, asa cum i-am tinut noi timp de mai bine de un secol si jumatate! Nu! Cerem doar condiţii minimale pentru un teritoriu european contemporan dezvantajat din punctul de vedere al accesibilităţii – asigurarea unei relatii rapide cu zona centrală a UE, arealul capabil sa inducă prosperitate în regiunea noastră!

O legătură rapidă va sustine avantajele competitive ale Moldovei! Spiritul antreprenorial nu lipseste in Moldova! Ba chiar, economia Modovei e in mai mare masură decât în cazul economiilor celorlalte provincii rodul antreprenoriatului autohton!

Doar un pas gresit din partea Guvernului si vom fi in stare sa ridicam toata Moldova!”

Delirul unor elite complexate, care cred că sunt buricul din Fanta, și le ținem noi, ăștia din Muntenia, în loc. Bine, bă! Liber și voi! Că nu vă ține nimeni cu forța. Atât vă duce capul, atât faceți!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie