19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

Cat timp va mai trece pana cand …

Casatoria trebuie sa fie „sacrificiala” ne spune repetitiv, inundand retelele sociale, populismul mistic numit si „conservator”, expunandu si nucleul unei doctrine care incepe la varf cu unu ca Trump (da, cam atat de paradoxal…) si se inchide cu zelotii de extrema dreapta dispusi sa ruleze obsesiv rutina bigotismului pe post de way of life. Oamenii trebuie  sa ajunga sa se sufoce reciproc, sa si traumatizeze copiii, sa perceapa viata in doi ca pe o forma de incarcerare consimtita si obligatorie, neaparat de la o varsta cat mai frageda ca sa nu riste sa pice in pacatul alalalt – precurvia. Si pentru ca sunt prea tineri e de preferat, nu-i asa, sa aleaga altcineva pentru ei. Nu inteleg ce nu e firesc in asta? Sexul trebuie sa devina restrictionat doar la scopul sau prim reproductiv altfel pici in pacatul desfraului si al placerii egoiste. Te mai si risti dracu’ sa te expui vreunui avort ca sa te linseze militia spirituala. Lumea trebuie sa se intoarca la patriarhatul medieval cu femeia pe pozitia  reproductiva ca oricum  nici n-ar mai avea timp.

Ah… seamana cu fundamentalismul islamist pana aproape de identificarea totala? Scuze…
Cat timp va mai trece pana cand un psihopat suficient de carismatic va profita de similaritatile evidente dintre cele doua demente convulsive?

Imposibil, nu…?

de Tudor Dumitrascu

sursa foto-facebook

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie