22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Ce mai avem noi în comun, în afară de ura față de ceilalți?

Tot ce ni se întâmplă, începând cu acest stupid și ticălos război al lui Iohannis cu majoritatea parlamentară, are o singură cauză: lipsa unui proiect comun de viitor. Nu există nimic care să ne unească: trecutul l-am ”demitizat”, personalitățile, oricare ar fi fost domeniul lor de excelență, au fost pulverizate de cetele de frustrați, care nu vor să fie comparați cu ei, le ajunge propria lor mediocritate, prezentul este mizerabil, iar de viitor nici nu vrem să auzim. Nici măcar la nivel de gloată nu ne mai manifestăm, de societate nici nu poate fi vorba!

Ce mai avem noi în comun, în afară de ura față de ceilalți? Să fim onești: nu e suficient să fim decenți, ca indivizi, pentru că decența nu ne transformă în cetățeni dacă nu avem nimic în comun cu ceilalți. Și chiar nu avem! Felul în care am ”aniversat” Centenarul Marii Uniri o dovedește! Nu mai avem niciun temei pentru a fi mândri că suntem români! Noi le-am distrus pe toate! Suntem cei mai mari dușmani ai noștri! Și nimic nu poate schimba asta!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie