22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Ce minunatie! Avem la 120 de kilometri distanta niste munti.

Tineretul care invata de la Irina Rimes cine a fost Brancusi a mai aflat un fapt revelator pentru geografia Romaniei. O poza bine finisata infatisa privelistea cunoscuta in lunile senine de vara a muntilor Bucegi, din minunata noastra Capitala.

Unii ziaristi din ultima generatie de absolventi de facultate si influenceri de seama au intrat in extaz: Ce minunatie! Avem la 120 de kilometri distanta niste munti.

Iata un motiv de dezbatere in studioul de stiri. N-a durat mult si tehnologia, sora tinerei generatii ne-a oferit inca o revelatie: piramidele Egiptului pot fi aduse mai aproape de noi.

Asadar, o noua lectie de geografie usor de inteles de tineretul studios care poate acum sa deschida cartea de capatai a noii generatii, Wikipedia, pentru informatii valoroase din istoria lumii.

de Claudiu Lucaci

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie