19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

cea mai mare restructurare în industria auto în ultimul deceniu.

La zece ani de la criza care a obligat guvernul american pentru a salva marii producători locali, GM recidivează. Vrea să reducă producția, să înceteze fabricarea unor modele care nu se vând suficient și să reducă forța de muncă. Va fi cea mai mare restructurare în industria de profil nord-americană în ultimul deceniu.

Problema este și problema noastră, care depindem prea mult, în activitatea industrială și în ocuparea forței de muncă de industria respectivă. Pe de altă parte americanilor nu le-a folosit la nimic scandalul emisiilor de noxe, trucate de VW și ceilalți. Scandalul s-a vrut o măsură protecționistă. N-a funcționat. Problema industriei este structurală. Iar costurile restructurării vor fi dureros de mari. Nu se poate să nu ne lovească și pe noi, atât via Renault, cât și via Ford. Vin vremuri grele.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie