19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

Celor care nu înțeleg la ce se referă noțiunea de biocâmp asociat corpului uman

Celor care nu înțeleg la ce se referă noțiunea de biocâmp asociat corpului uman, dar vor să cunoască mai mult, le pot da un exemplu. Amprentele digitale sunt, în opinia cercetătorilor din domeniul parapsihologiei, un fel de oglindă a acestui câmp de energie, liniile fine din palmă având o mare cantitate de informații, atât referitor la starea prezentă a omului, cât și din trecutul sau viitorul său (de pildă se poate citi durata vieții, starea sănătății diferitelor organe și numărul de copii pe care îi va avea cineva).
Întrebarea care se pune e de ce nu reușesc savanții să descifreze semnificația acestor linii, unele mai groase iar altele mai fine, decât în foarte puține cazuri și doar asociat unor defecte genetice. Întrebarea e valabilă și pentru electroencefalogramă, al cărei traseu e interpretat doar în mod grosier și nu pe fiecare undă în parte, cum ar fi fost normal. Știința oficială mai are serios de lucru, iar între timp, cercetătorii care folosesc metode neconvenționale de lucru le-au luat-o înainte celor din mediile academice, găsind și soluții de rezolvare a unor probleme practice.
de Gilly Graur

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie