22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Cine face și desface are tot mereu ce face!

Suntem în plin delir birocratic! O mașină Euro 6 este deja perimată, și toate firmele producătoare se calcă pe picioare să scape de stocuri. Bine, nu în România, că aici alea la mâna a coișpea sunt cele mai căutate. Pe cine să intereseze o mașină nouă?

Așadar trecem de la norma Euro 6c la Euro 6d-temp, orice ar însemna asta. Diferențe? Zero! Doar că nu mai omologhezi o mașină-tip, ci omologhezi TOATE variantele ei de echipare! Cică pe motiv de dotări opționale, care ar afecta greutatea, deci consumul, deci emisiile! Bine că nu le-a trecut prin minte să le omologheze cu un pasager, cu doi, cu trei, și tot așa! Plus cu bagaje!

Fleacuri! Mijloace pentru a-i jupui pe fraieri! Niște unii își justifică existența și salariile. Cine face și desface are tot mereu ce face! Asta e! O lume pe care o facem tot mai complicată, fără ca asta să însemne o lume mai bună. Mai dementă, da!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie