22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Cineva îi urăște grav

Macron e cu capu! În plină criză a ”vestelor galbene”, care reclamă scăderea puterii de cumpărare(prețul benzinei/motorinei fiind doar una dintre probleme), un comitet de oameni ai muncii cu analiza economică în cap, instituit de premierul Franței, sfătuiește Executivul francez să nu mărească Smic ul(salariul minim), ci mai degrabă să scutească angajatorii de unele taxe și impozite pe muncă, pe care le plătesc în contul angajaților celor mai prost plătiți. Da, că ăia or fi proști să dea ce le rămâne angajaților.

Motivul refuzului e capodoperă, ca și la noi: creșterea Smic ar duce la creșterea șomajului, costă bugetul statului și oricum ăia tot săraci rămân! Globalizarea prostiei neo-liberale o să dea foc Occidentului. Lăcomia și ticăloșia bogaților sunt fără limite.

Cineva îi urăște grav pe Macron și-i vrea pielea cu orice preț! Eu altă explicație nu am…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie