20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Coincidență de campanie electorală sau nu, e extrem de greu de crezut că se va face o restaurare bună a Cazinoului din Constanța

Coincidență de campanie electorală sau nu, e extrem de greu de crezut că se va face o restaurare bună a Cazinoului din Constanța, dacă ne uităm la cum au fost „restaurate” palate publice în România. Să sperăm că de data asta măcar se apucă de treabă dar să ne pregătim de-o Disneyficare.

Faptul că unul dintre cele mai reprezentative monumente din țară ale epocii lui Carol I a fost lăsata atâția ani în paragină din motive „administrative” / „legislative” arată interesul autorităților locale constănțene dar și al celor centrale de la București pentru conservarea patrimoniului național valoros și redarea lui cetățenilor.

Digi24, render-urile 3D și simulările realizate în programe de arhitectură nu sunt „foto în premieră”, ci doar estimări, proiecții care nu se știe dacă se vor realiza întocmai. Presa quality lovește din nou.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie