20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Comunicat așa, comunicat pe invers pe aceeași chestie, comunicat așa, comunicat pe invers pe aceeași chestie.

Departamentul de Comunicare al BOR a dat 2 gherle într-o săptămână. Comunicat așa, comunicat pe invers pe aceeași chestie, comunicat așa, comunicat pe invers pe aceeași chestie. Și avem niște concluzii obiective:
1. Comunicatorii BOR nu știu să comunice. Adică să comunice în interiorul instituției, să stabilească o poziție și să nu fie siliți să vină a doua zi cu un anunț care îl contrazice pe cel din ziua precedentă.
2. Comunicările care se contrazic flagrant creează confuzie. Bun, credința e credință, Iisus ne așteaptă pe toți indiferent de cine e comunicatorul BOR. Dar poate ne hotărâm ce vrem să spunem clar în perioade de criză?
3. Comunicatorii BOR au jucat pe cartea bezbojnicilor și le-au ridicat acțiunile ca nimeni altcineva. Berbeceanu și Caramitru se pot lăuda că au ciufulit bărbile popilor cu două postări pe FB.

de George Damian

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie