33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Concertele susţinute de Madonna în cadrul turneului mondial vor include 40 de melodii şi o ”maşină a timpului”

O scenă inspirată din harta Manhattanului, 80 de tone de echipament de producţie, peste 40 de melodii şi o ”maşină a timpului” – turneul prin care Madonna marchează 40 de ani de carieră începe sâmbătă după ce a fost amânat trei luni din cauza stării de sănătate a vedetei, informează Reuters.

Turneul ”Madonna: The Celebration Tour”, care include 78 de spectacole, va demara pe arena O2 din Londra, la trei luni de la data iniţială de lansare, în iulie, la Vancouver, amânată după ce cântăreaţa a fost spitalizată la terapie intensivă pentru o infecţie bacteriană gravă.

După ce s-a recuperat, câştigătoarea a şapte premii Grammy şi-a reprogramat majoritatea concertelor din etapa nord-americană a turneului, care va demara în decembrie, după spectacolele din Europa.

Într-un interviu pentru BBC publicat joi, directorul muzical al Madonnei a spus că amânarea i-a acordat timpul necesar pentru a perfecţiona spectacolul.

”Madonna are aşteptări foarte mari referitoare la munca grea pe care trebuie să o investeşti într-un proiect. E foarte intransigentă -, dar în acelaşi timp este la fel de exigentă cu ea însăşi”, a spus Stuart Price, care a adăugat că artista s-a recuperat complet.

”Aşa că atunci când a luat o pauză, pauza a creat oportunitatea de a-şi îmbunătăţi spectacolul. Şi sunt sigur că oportunitatea (din punctul ei de vedere) de a se concentra pe recuperarea 100% a fost de asemenea binevenită”.

Organizatorii spun că Madonna va cânta pe ”o scenă de 4.400 picioare pătrate (408 metri pătraţi, n.red.), cea mai mare din toate turneele susţinute de Madonna”, care aduce un omagiu sistemului de străzi din Manhattan. Madonna, în vârstă de 65 de ani, şi-a început cariera uriaşă în New York.

Cântăreaţa va fi însoţită pe scenă de 24 de artişti, patru dintre copiii ei vor fi de asemenea pe scenă şi va fi transportată la înălţime în jurul sălii ”într-un cadru iluminat care simbolizează o maşină a timpului”. Arena O2 a creat de asemenea ”un steag Royal Standard dedicat Madonnei”, confecţionat de producătorul care se ocupă de steagurile familiei britanice.

”Persoana care va urca pe scenă arată incredibil, cântă incredibil, dansează incredibil”, a spus Price la BBC. Potrivit lui Price, Madonna va cânta peste 40 de melodii, peste jumătate dintre acestea vor fi interpretate în întregime.

Madonna a publicat pe reţelele de socializare imagini de la repetiţii. Joi, a publicat o fotografie neclară, însoţită de textul ”au mai rămas două zile… #madonnacelebrationtour” alături de un emoji care simbolizează petrecere. AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie