33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Dacia face un pas uriaș în viitorul mobilității cu noul lor model, Sandrider

Dacia face un pas uriaș în viitorul mobilității cu noul lor model, Sandrider. Acesta este echipat cu un motor care funcționează cu combustibil sintetic furnizat de aramco, o soluție simplă și accesibilă pentru reducerea impactului asupra mediului.

Combustibilii sintetici Aramco sunt produși prin combinarea hidrogenului regenerabil cu CO2 captat, rezultând un produs cu emisii scăzute de carbon, compatibil cu motoarele actuale. Astfel, hidrogenul joacă un rol crucial în viitorul mobilității, oferind o alternativă durabilă și eficientă la combustibilii fosili.

Pentru Dacia, Raliul Dakar este terenul de testare ideal al acestei tehnologii. Prin participarea la acest raliu, Dacia își demonstrează angajamentul față de inovație și durabilitate.

Hai să salutăm împreună această inițiativă și să privim cu încredere spre un viitor al mobilității alimentat de hidrogen!

Vlad Stoicescu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie