20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

De asta nu poate fi iertat!

Nu am cum fi anti-comunist. Pentru că eu sunt anti-totalitar, și pentru că anti-comunismul ăsta post-factum nu este antitotalitar. Este doar un substitut pentru mai vechile totalitarisme de aici și de aiurea. Nu poți fi credibil, ca anti-comunist, când tu militezi pentru un regim perfect totalitar! Or eu urăsc toate totalitarismele, fără excepție! Nu există totalitarism bun, de obicei ăla care îi belește pe ”comuniști”, și totalitarism rău.

Lazăr a fost unealta unui sistem totalitar. Eticheta nu are importanță. Important este de a făcut! Și trebuie să plătească! Dacă i-ar fi rămas o brumă de judecată, și de căință, demisiona. El continuă să împută viața publică. Fără jenă, fără remușcări. Doar cu conștiința datoriei împlinite! De asta nu poate fi iertat!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie