20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Din moment ce toata lumea stia ce facea toata lumea…

Pentru ca Cicerin (ministrul de externe al URSS din 1918 pana prin anii 30) era un homosexual cunoscut, pe cale de consecinta rezulta ca URSS a dezincriminat homosexualitatea! Asta e legatura dintre marxism, stanga si homosexuali, scrie unu de la Cu Mana Dreapta… In Linie, ma rog, whatever. Statul care defineste totalitarismul si ateismul este la originea plagii homosexuale de astazi iar noi toti, astia care achiesam la ea, suntem un fel de stalini mai mici si mai dictatoriali. Nu urmariti argumentul? E simplu. Iubesti gay-ii, esti un comunist tortionar odios, fiul tenebrelor. Si saracu’ de Cicerin este dovada. Suna tentant dar, de fapt, este exact invers.

Sexul in URSS este prima dintre cele mai retrograde activitati, in conceptia partidului, Sexualitatea, mai ales in zorii revolutiei, este marginalizata pana la disparitia ei completa din orice exprimare publica, si din zona birocratica si din cea personala. Este o impietate la adresa eticii socialiste. Pur si simplu nu are loc in schema de faurire a omului nou, ca si multe alte caracteristici umane. Singura ”sansa” a sexualitatii este ca E NECESARA, asa ca reeducarea prin munca este pastrata pentru alte acte dusmanoase. Ideea de intimitate, insasi, este o ofensa adusa egalitatii absolute, a colectivismului social experimental, iar ingramadirea familiilor in apartamentele comune este masura care urmarea exact lichidarea unor astfel de notiuni din spatiul uman firesc. Intimitatea este o practica burgheza reactionara! Sovieticii erau oficial intr-o negare completa si exhaustiva a acestei trasaturi, de orice orientare ar fi ea, si asta este motivul care-l face pe Cicerin sa supravietuiasca la nivel inalt atata vreme: inchisul ochilor! Pentru ca sexul este scos in afara practicilor naturale acceptabile, sa te faci ca nu auzi ce face celalalt devine o paradigma banala in Rusia Sovietica. Homo sau hetero, esti la fel de indezirabil, fa ce-oi face tu acolo, doar fa-o mai repede si gata! Efectiv, dosarul de homosexual, mai ales pentru un inalt demnitar ca Cicerin, implica o recunoastere publica a unei problematici prea vaste si prea nereglementabile pentru a putea fi expusa public. Si ca-n orice activitate. practic interzisa oficial, in spatele cortinei exista o piata neagra inflortitoare a tuturor formelor de sex. La care aderau toti, mai ales grangurii, aflati intr-o egala eludare a opticii de partid, si prin urmare, la fel de ”vinovati”. Din moment ce toata lumea stia ce facea toata lumea, promiscuitatea era o trasatura comuna tuturor. Explozia uriasei piete gri a sexului in Rusia post-sovietica este o consecinta directa a acestei viziuni care a durat 70 de ani.

de Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie