33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

După ce a zis că nu e bine cu boicot

După ce a zis că nu e bine cu boicot mie îmi pare că devine obligatoriu boicotul. Bun, eu unul boicotam fără să știu că boicotez de ani de zile, că am plecat de la băncile austriece de muuuultă vreme.

De fapt ăla ne-a spus că avem o clasă politică de compradori. Sau cozi de topor, dar compradorii sunt un tip special de jivine, vedeți istoria Chinei din secolul al XIX lea. Sclavi ce cu umilință lanțul înconvoaie. Cu mulți ani în urmă după ce am întrebat un ministru dacă vor fi renegociate redevențele domnul ministru a zbierat ca la jugănire și apoi l-a sunat pe patronul ziarului la care lucram să-l roage să mă dea afară. Omul era în simbrie la habsburgi, cum să renegocieze?!?

Așa și ăștia de acum, sunt puși pe sârmă, ca niște cotarle din Oltenia. Încep să hămăie, își iau o cizmă-n bot, bagă coada-ntre picioare și scheaună cu urechile tuflite. Să nu uitați să mergeți  la vot, că votul vostru contează.

George Damian

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie