22.2 C
București
luni, iulie 22, 2024

E bine, și o să fie și mai și!

Din România anexată corporațiilor multinaționale. Plătesc ce drac de facturi am de plătit la CEC, singura dugheană din Piața Amzei care are contracte cu toți furnizorii de servicii. Inclusiv cu retardații ăia de la Telekom! Bun. Și acum vreo trei luni au adus un robot, care a mai trimis la plimbare o angajată a băncii.

Nu știu cum dracu se face că, dacă până la robot plăteam Vodafone acum, și peste o oră ăia îmi mulțumeau politicos pe sms că am decartat. Acum am plătit de două zile, dar și Telekom, și Vodafone, mă înjură că nu le-am dat banii, deși factura Vodafone este scadentă peste vreo cinci zile! Doar ENEL e zen! Ăia nu cârâie niciodată, chiar dacă mai întârzii. Pur și simplu pun pe factură două sume: factura curentă, și cea curentă plus cea restantă. E drept, la câți bani iau ei în avans, ar fi și culmea să-și înjure găina de jumulit!

În rest e bine, și o să fie și mai și!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie