2.5 C
București
luni, decembrie 4, 2023

Editorial Carmen Nuță: Ce este „dragostea” … când ești singur?

Atunci când nu ești într-o relație de cuplu, iubirea pe care ai fi îndreptat-o către un/o partener/ă de cuplu este direcționată către cei apropiați, familie, prietenii și alții.

Adesea le explic oamenilor în ședințele de consiliere că, a te iubi pe tine cu adevărat începe atunci când ești capabil/ă să-ți amintești toate lucrurile frumoase și  mărețe pe care ți le-a spus vreodată cineva și să crezi că sunt adevărate, întrucât cei din jurul nostru sunt oglinda noastră. Probabil ai mai auzit că ceea ce avem în interior reflectăm în jurul nostru, iar asta o vedem prin feedback-ul primit de la cei din jur.

A te iubi cu adevărat poate fi momentul în care observi la tine un obicei prost, te oprești, îl conștientizezi și cauți să-l schimbi cu ceva benefic ție ca de exemplu, să faci sport, să meditezi sau să te rogi. A practica mindfullnes în aceste vremuri agitate pe care le trăim a devenit o necesitate! Așa că fă-ți o listă cu obiective pe care vrei să le îndeplinești și treci la treabă pentru a-ți atinge unul dintre obiective.

Cum te ajută acest gen de gândire? Ei, bine, imaginează-ți o persoană care se simte bine în pielea ei deoarece face pe de-o parte sport, care o/îl ajută să aibă un corp de invidiat și pe de altă parte care își îmbogățește în permanență bagajul de cunoștințe, prin care devine nu doar o persoană mai inteligență, ci și o persoană cu o încredere de sine ridicată, care ghici ce: este de asemena atractiv! Cu siguranță, ai văzut în jurul tău o femeie sau un bărbat care are un magnetism aparte în jurul său și care atrage mulți admiratori/admiratoare. Acestea sunt la îndemâna ta și poți deveni și tu o astfel de persoană care să se bucure atât de faptul că este împăcat cu ea/el cât și cu ceilalți.

Pentru că toate lucrurile astea să se întâmple, este bine să ai în vedere un lucru deosebit de important: responsabilitatea de a face ca lucrurile pe care ți le dorești să se întâmple, iar asta presupune și muncă desigur. Pentru că nu este suficient să stai să te rogi și să meditezi ore în șir la cum să arăți mai bine sau să fii o persoană mai amuzantă, dacă nu faci și ceva concret.

Este important să înțelegi că cine îți dorești să devii sau ceea ce-ți dorești să obții trebuie să parcurgă următorii pași: gând-vorbă-emoție-faptă de care se tot vorbește în filmul “The Secret” pe care dacă nu l-ai văzut încă, ți-l recomand cu căldură să-l vizionezi. Îți va schimba radical perspectiva din care vei privi lucrurile în materie de ce și cum poți obține ceea ce îți dorești, fie în domeniul relației de cuplu, cât și  în orice plan al vieții tale, fie că vorbim de latura profesională sau de cea socială.

Așa că, lasă scuzele și amânarea și începe să faci ceea ce-ți place pentru a iubi viața pe care o trăiești, lucru care te va ajuta să atragi persoana pe care ți-o dorești. Mai multe despre asta vom discuta în alt articol, însă până atunci, devino persoana pe care tu ți-ai dori s-o ai lângă tine! J

Doar gânduri bune,

Carmen Nuță – Relationship Coach

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.