19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

Grupuri de Practica Meditatie – Mindfulness cu Aida Ivan in 2020

Incepand cu luni, 03 februarie ora 19,  incepem un nou grup de practica meditatie- mindfulness, activitate pe care are loc in fiecare luni la ora 19 ( pana la ora 20.30) pentru ca tu sa ai teme asupra carora sa reflectezi. Te asteptam cu drag!

 

Ce este meditatia mindfulness?

 

Am scris pe larg despre meditatie- mindfulness pe blog si in paginile noastre anterioare. Ca o introducere, meditatia mindfulness este alegerea constienta de a fi in prezent, sa ne constientizam emotiile si gandurile si sa ne conectam cu propriul corp intr-un intreg. Mindfulness reprezinta linistea pe care o atingeti

Care sunt beneficiile meditatiei mindfulness?

 

Traim pe pilot automat, intr-o lume complesita de stres si zgomot. Meditatia mindfulness reuseste sa va redea linistea din interior, iar beneficiile acesteia au fost demonstrate de numeroase studii.  Oamenii de stiinta au demonstrat ca mindfulness ajuta la ameliorarea anxietatii, a stresului, la o stare de sanatate mai buna, o comunicare si relatii mai frumoase cu semenii.

Cum se desfasoara grupurile de practica mindfulness?

 

Pentru fiecare sesiune de mindfulness lucram asupra unei teme, de cele mai multe ori aleasa potrivit nevoilor grupului. Daca doresti sa stii mai multe despre aceste sesiuni, nu ezita sa ma contactezi, iti voi raspunde cu drag!

Pentru fiecare sesiune de mindfulness lucram asupra unei teme, de cele mai multe ori aleasa potrivit nevoilor grupului. Pe parcurs iti vei insusi singur tehnici de meditatie si vei aprecia beneficiile mindfulness in viata de zi de zi.

Rugamintea mea este sa va inscrieti sau sa imi spuneti ca veti participa la aceste grupuri de practica, intrucat numarul maxim de locuri este de 8 persoane/ sesiune.

Cat costa?

Investitia voastra este de  80 RON per sesiunea de mindfulness.

Inscrierile la mindfulness pot fi facute aici. 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie