11.3 C
București
vineri, martie 29, 2024

La luptă, stelarii mei!

Cercetătorii austrieci au determinat că, în 9 cazuri din 10, acordarea unui rating de o stea paginii de Facebook a castelului din Riegersburg, deținut de prințul Emanuel din Liechtenstein care l-a ucis pe ursul Arthur de România pentru a-l agăța trofeu pe perete, conduce automat la rezolvarea cazului și la responsabilizarea autorităților române pentru a fi mai vigilente, a nu mai închide ochii și a preveni astfel de incidente pe viitor.

De asemenea, oamenii de știință anticipează că scăderea vertiginoasă a rating-ului de pe Facebook a castelului prințului ucigaș va avea drept consecințe imediate monitorizarea mult mai atentă a vânătorii pe teritoriul României și creșterea protecției faunei locale. La luptă, stelarii mei! Să-i arătăm lui Emanuel von und zu Liechtenstein că Arthur din Covasna nu a fost doar un urs, ci un urs român de 5 stele, nu de 1 stea, așa cum e castelul ăla pe care nu l-a vizitat nimeni.

Tot pe subiect, dacă i-ar fi păsat de natură, faună etc., chestii d-alea eco, președintele Klaus Iohannis ar fi anunțat de îndată că renunță la medalia pe care a primit-o de la tatăl prințului. Probabil că urmărește cu atenție și îngrijorare și n-are timp de gesturi relevante în contextul actual.

Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie