11.3 C
București
joi, aprilie 18, 2024

Lenin a fost reinventat. Cu ce preț ?

Vreme de mai multe generații, omenirea a fost supusă unor experimente diabolice, la geneza lor aflându-se impostori, criminali și psihopați, urmând preceptele unor teorii aberante ce își propunea modelarea psihicului uman în funcție de dorința iubiților conducători.

Bolșevismul nu a murit, ci doar s-a transformat, îmbrăcând hainele corectitudinii politice și negând orice sistem de valori care a stat la baza civilizației.

Au trecut anii şi realizez că efortul comuniştilor de creionare a unei asemenea monstruozităţi umane a dat roade. Bolșevismul nu a murit, ci doar s-a transformat, îmbrăcând hainele corectitudinii politice și negând orice sistem de valori care a stat la baza civilizației.

Vedem astăzi atitudini profund ostile la adresa celor ce au rămas înrădăcinaţi în tradiţiile româneşti, o ură nedisimulată faţă de cei care au alte opinii, această ură amintind de vânătoarea de chiaburi şi alți oponenți ai sovietelor, din anii de după război.

Raţiunea lui Lucifer, pătrunsă în mintea găunoasă a unor personaje mânate de mirajul câştigului material în dauna celui spiritual dă naştere unor idei toxice, vopsite pe exterior în culorile curcubeului pentru a ascunde duhoarea pederastiei.

Prostituţia intelectualilor atei şi proorocilor subversivi din mass media vine să completeze cercul viciilor şi fărădelegilor acestui cuib de şerpi veninoşi, pe care l-au blamat cei mai de seamă intelectuali ai naţiunii şi pe care îl respinge orice român cu mintea întreagă.

Continuarea Pe Vocea din Vrancea.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie