33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Lipsa de viziune își spune cuvântul.

Ceva îmi spune că, după primul val-masiv-al emigrației economice, determinat de ”foame”, cel de-al doilea val, mai modest, este determinat de ceva mai subtil, și-i privește pe cei cu venituri peste medie. Acel ceva se numește ”calitatea vieții”. Pentru care, în trei decenii, nu am făcut nimic. Nici acum nu facem, deși sunt zone în România în care ”edilii” nu de lipsa banilor se por plânge. Dar lipsa de viziune, nepăsarea, disprețul față de cetățeni, își spun cuvântul.
Amicii mei de stânga ar zice că bogații ar face agenda, în acest caz. Nimic mai fals! Fiind investiții din bani publici, nu ar discrimina între bogați și săraci. Dar o luptă politică sterilă, și o ideologizare tembelă, ne fac să băltim în subdezvoltare. Părerea mea, vorba clișeului!
de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie