20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

MB – Optzeci de lucrări ale lui Banksy vor fi expuse la Londra

Optzeci de lucrări originale ale misteriosului artist stradal britanic Banksy vor fi expuse la Londra începând cu data de 23 aprilie, relatează luni Press Association.

Tablouri, fotografii şi sculpturi realizate de Banksy în perioada 1997- 2008 vor fi prezentate în cadrul expoziţiei ”The Art Of Banksy”.

Identitatea lui Banksy este un secret bine păstrat de la începuturile sale artistice, în anii ’90. Despre artist se ştie că este britanic, originar din Bristol, şi că pe pagina sa de Instagram, cu 5 milioane de urmăritori, îşi prezintă lucrările online, fără alte comentarii.

Expoziţia ”The Art Of Banksy”, care nu a fost autorizată de artist şi care reuneşte lucrări împrumutate de la colecţionari particulari, va fi putea fi vizionată în South Kensington, vestul Londrei, într-o locaţie care urmează să fie anunţată.

Lucrările din cadrul ”The Art of Banksy” au mai fost expuse în Melbourne, Tel Aviv, Auckland, Toronto, Miami, Gothenburg şi Sydney. Expoziţia a fost vizionată de peste 750.000 de vizitatori, potrivit organizatorilor.

AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie