33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

Mersul Trenurilor | Breasla Actorilor

Un spectacol încărcat de momente comice şi dramatice desfăşurate pe un fundament de teatru al absurdului. Publicul este purtat pe rând, prin situaţii simple de viaţă, prin lumea internă a actorilor, a teatrului şi prin circumstanţele cu care se ciocnesc oamenii în faţa deciziilor cruciale.
Problemele societăţii surprinse în aceste spectacol sunt cele ale manipulării, ale cursului vieţii predestinate, cum se pot situa oamenii pentru a putea deciziona aspectele importante ale umanităţii şi cât de mult contează urmarea unor principii bine puse la punct în faţa tumultului pe care îl confruntăm zi de zi. Iubirea îşi găseşte un loc important în desfăşurarea acţiunii, în evoluţia personajelor şi a conflictului din spectacol.

„Când, în mijlocul vieţii, te opreşti să vezi rostul anumitor momente, mori. Eşti executat fără drept de apel. Ridică-te, nu te uita înapoi şi caută să stabileşti tu rostul lucrurilor, altfel vei fi împuşcat la fiecare trecere de pietoni, în mintea ta.” – aceasta este una din replicile finale ale lui Damian, personajul cheie al acestui text.
Poate fi ideea de esenţă a întregului spectacol.

Distribuție:
Cecilia – Teodora Daiana Păcurar
Robert – Robert Poiana
Damian – Alex Floroiu

Textul și regia – Andrei Rares Adam

Modalitati de achizitionare a biletelor si abonamentelor:

Pretul biletelor este 40 lei cu ridicare de la sediul teatrului.

ONLINE pretul difera in functie de taxele si comisioanele fiecarei platforme de vanzare bilete!

* online: Mystage.ro, Iabilet.ro, Ambilet.ro, Bilete.ro
* Rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data)
si ridicare in maxim 48 de ore de la sediul Teatrului InDArt, Strada Colței nr 44 de luni până duminică între orele 12:00 – 18:00.

Abonament 10 Intrari sau bilete (reducere 25%)
Abonament 20 intrari sau bilete (reducere 35%)

Abonamentele sunt valabile pana la epuizarea intrarilor(dar nu mai mult de 1 an de zile de la achizitionare) si pot fi folosite de mai multe persoane pentru aceeasi reprezentatie.

*** Notă: Prețurile biletelor pentru elevi, studenți și pensionari este de 25 de lei. Acestea se pot ridica doar de la Teatrul InDArt.

–––––-
Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală NU mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Va rugam insistent sa folositi GARDEROBA teatrului pentru a putea urmari in conditii optime spectacolul si, de asemenea, a nu deranja ceilalti spectatori!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie