24.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Ne-am pierdut capacitatea de a gândi?

Mă ia durerea de cap, citind tot felul de inepții, pe post de planuri de salvare a economiei! Fraților! În criza asta de salvat trebuie salvat un singur lucru: puterea de cumpărare a gospodăriilor!

NU este război! Nu a fost distrusă infrastructura, nu a fost distrus aparatul productiv! Mâna de lucru este intactă! E pusă la păstrare în locuințele proprii și personale ale sclavilor neo-liberalismului! Le dai drumul din casă, gata, se repornește economia! Cu o condiție: ca de data asta să aibă cine cumpăra ce produc sclavii!

Și atunci, de ce atâtea tâmpenii? Unii bat câmpii despre austeritate, alții, despre elicopterul cu bani, care, al dracului, nu știe să stea la punct fix, ca să arunce ăia cu bani din el, decât deasupra băncilor!

Hotărât lucru, cineva își bate joc de (n)oi! Cu sadism! Cu metodă! Știu eu, poate ne vrea binele! Poate speră să ne trezim dracului, și să mai gândim și cu capul nostru. Dar mai putem? Sau ne-am pierdut capacitatea de a gândi? Vedem curând ce și cum…

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie