24.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Nu este NICĂIERI deficit de ofertă!

De ce au crescut prețurile la carne cu 20%? De ce vor mai crește cu 40%?

Nu este NICĂIERI deficit de ofertă! Dimpotrivă! Nu sunt probleme cu asigurarea furajelor. Criza pestei porcine a trecut. O creștere de 3% a prețului energiei, an la an, nu este un capăt de lume. Că porcul nu crește cu motorină! Și nici vaca! Atunci? O fi monopol pe piață? Comercianții ne jupoaie, profitând de slăbiciunea statului?

Am fost azi prin piață. Nimeni! Mai că nu te rugau să cumperi mai mult, să scape de marfă. În magazine, iar pustiu. Produse tradiționale? Niște cozonaci pricăjiți, ouăle vopsite importate de prin Cehia sau Polonia, nelipsitele banane. Nimic special, nimic de sărbătoare. Clienți indiferenți, cu nimic cuprinși de spiritul sărbătorilor. Prețurile stau, la mai toate produsele, acolo unde erau de câteva luni, cu micile variații inerente trucurilor de marketing.

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie