22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Nu mai putem asigura calitatea niciunui produs pe care-l fabricăm noi și-l punem pe piață.

”Airbus en restera à 768 ventes nettes en 2019”. Vă puteți imagina enormitatea cifrei? Mai mult de două avioane pe zi! Ce aparat industrial uriaș se află în spatele ei? Ce logistică? Ce mijloace speciale de transport, de la avioane care pot transporta secțiuni de fuselaj, la barje, auto agabaritice, trenuri? Investiții de zeci de miliarde de dolari, peste tot în lume. Mii de furnizori, la nivel global, care trebuie aduși la standarde, coordonați cu stadiile de fabricație ale diferitelor modele, cel puțin zece, după socoteala mea.

Noi ne coim să facem niște nenorocite Studii de Fezabilitate, și nu ne iese. Nu mai putem asigura calitatea niciunui produs pe care-l fabricăm noi și-l punem pe piață. Nu putem discuta unii cu ceilalți, nu putem lucra împreună. Dar vrem să ne dezvoltăm, să ne modernizăm! Bine! Pa!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie