24.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Nu ne ia nimeni temperatura, ci ne-o măsoară.

Nu ne ia nimeni temperatura, ci ne-o măsoară. Paznicii care sunt împovărați cu această nouă sarcină nu cred că sunt încântați deloc de asta. Mai ales că au de a face cu tot felul de oameni, care mai de care mai citiți și mai școliți într-ale ocultei mondiale. Apropo, și paznicii de la supermarketuri sunt tot în prima linie.

În aeroport nu vă deranjează că vă scanează? În parcurile de distracții nu vă deranjează că „vă ia înalțimea copiilor”? Să facem puțin uz și de rațiune, nu numai de emoția fricii, și să distingem între ce este de crezut, unde este cazul să luăm atitudine, și ceea ce frizează absurdul ridicolului.

Vă deranjează că vi se măsoară temperatura la intrarea în supermarketuri? Ia mai mergeți domniile voastre și prin piețe, mai treceți și pe la magazinul de la colțul străzii. Pe de altă parte, nu este niciun abuz, din moment ce poți alege dacă intri într-un magazin unde ți se măsoară temperatura ori ba. Magazinele își pot selecta clienții, la fel cum clienții pot selecta magazinele pe care le frecventează.

de Constantin Nica

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie