22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Nu ne vedem noi fiecare de ale noastre?

 „Patriarhia Română nu comentează declaraţii ale căror grad de penibilitate este întrecut doar de acela al obrăzniciei provenite din incultura şi ideologizarea dezonorante ale celor care le fac.
A profera o blasfemie în preajma sărbătorii Crăciunului într-o ţară creştină spune totul despre autorul ei”. (Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române).

Nu ne vedem noi dracului fiecare de ale noastre? Că nu te ia preotul de pe stradă, să te vâre cu forța în biserică, și nici Patriarhul nu face pe analistul politic, dând note de bună, sau rea, purtare, partidelor politice. Poziția useristului este una de maximă intoleranță, de dispreț față de ceilalți, de ridicare la rang de adevăr suprem a unei mizerii ”intelectuale”, care nu are, de fapt, nicio legătură cu intelectul.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie