20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Nu vi se pare important?

Despre cultura vizuala. Mizeria asta demna de scoala ajutatoare e tot ce-a reusit sa produca statul roman in 2020, in cea mai isterica si potential periculoasa pandemie globala de la gripa spaniola incoace. Nu o refuza doar ochiul si mintea, dar este o gluma a oricarei logici din zona signalisticii si informarii publice. Nu stiu ce scrie, mi-e efectiv sila sa citesc, pare un anunt uitat in aprozar din 1986 despre regulile de circulatie. Rosu pe albastru, cliparturi idioate de windows XP fara nicio legatura intre ele, nicio urma de preocupare pentru semnificatie sau directie sau lizibilitate, dungi care nu stii ce delimiteaza, corpuri de text ingramadite, ceva absolut sinistru. Probabil singura discutie a fost sa se faca pe albastru ca e mai putin panicard, in rest o harababura totala.

Nu vi se pare important? Este simbolul si exemplul ideal al inapoierii, nu doar in comunicarea cu supusii, ci in orice tine de managementul unor situatii si de management in general. Atat au inteles astia din ziua de azi. Sa ne fereasca Bunuţu…

de Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie