33.6 C
București
duminică, iulie 14, 2024

”Obiceiuri proaste românești”!

MegaImage este coșmarul meu!
Profită de monopolul pe care și l-a construit peste tot în țară!

Ceva cumpărături, azi, în Amzei. Pe rafturi, goluri, și la multe produse un singur sortiment. Și Alimentara era mai veselă și marfa mai diversă. Are și o marcă proprie, ”Gusturi Românești”. Pentru că e ”Obiceiuri proaste românești”!

Magazinul are zone în care doi clienți nu pot trece unul pe lângă celălalt. Într-o zonă din asta apare un furnizor de la pomenita mustărie, cu o ladă cu prăjituri ”de casă”. Apar și două coțofene din dotarea magazinului, să ia în primire marfa. Erau câte două produse din fiecare sortiment. Se blochează la un sortiment, care era pe factură, dar nu și în lada unde erau celelalte. Blocat, și văzând că sunt proaspete, atunci livrate, cumpăr și eu două amandine mici și un cremșnit, la fel de mic. Nu mă mai uit la dată, motivul tocmai l-am expus. Nimeni n-a zis nimic: nici cel care livra, nici cele două coțofene.

Acasă văd că prăjiturile era expirate de ieri! Dacă era un retur(nu a fost cazul, omul a venit de afară, nu au încărcat prăjiturile din vitrinele frigorifice unde se petrecea recepția), puteau să-mi atragă atenția: ”Domnule, vă rugăm, mergeți la vitrină și alegeți ce doriți. Acesta este un retur. Sunt depășite!” Fie și pentru că le stricam inventarul, și tot puteau să mă atenționeze!

Vrem o țară ca afară, da? Ei bine, se poate! Dar nu cu români!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie