20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Omul este capabil să interacţioneze cu celelalte dimensiuni prin conştiinţă.

Bernard Carr, un profesor de matematică şi astronomie din cadrul Universităţii Queen Mary din Londra, crede că omul este capabil să interacţioneze cu celelalte dimensiuni prin conştiinţă. Albert Einstein a precizat că sunt cel puţin patru dimensiuni. Cea de-a patra dimensiune este timpul, formând un continuu numit de el spaţiul-timp, de vreme Einstein spunea că timpul şi spaţiul nu pot fi separate.
Dean Radin, a efectuat studii menite să arate că gândurile noastre pot avea un efect asupra realităţii fizice, dar s-ar putea ca efectul să apară în prezent sau în viitor. Mai mult, el susţine că este posibil ca gândurile noastre din viitor să afecteze realitatea trecutului.
Acesta a testat abilitatea intenţiei umane de a afecta realitatea fizică folosind un generator de numere aleatorii (RNG) arătând că subiecţii pot influenţa vizibil generarea de numere aleatorii de către computere. Nu este singurul om de ştiinţă care s-a folosit de RNG pentru a testa interacţiunea dintre minte şi materie, dar este unic din cauza specializării sale asupra modului în care intenţiile din viitor ar putea afecta trecutul.
”Unele forme de interacţiuni aparente dintre minte şi materie pot implica procese mai consistente cu reversări retro-cauzale, din viitor decât cu împingeri cauzale, din prezent”.

de Gilly Graur

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie