19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

”Orice soluție naște noi probleme!”

Din ciclul ”Orice soluție naște noi probleme!”: un studiu tehnic făcut, culmea! de un ONG francez de mediu, a ajuns la un rezultat care nu place nimănui: nici ecologiștilor, și nici guvernului francez, care au susținut asta, inclusiv cu bani. Camioanele care funcționează pe GPL poluează de până la cinci ori mai mult decât unul care funcționează cu motorină! Și produsele de ardere sunt mai periculoase decât cele eliminate de motoarele Diesel.

De fapt, toate soluțiile astea miraculoase nu sunt decât produsul unor acțiuni de lobby, în care ”ecologiștii” sunt vârf de lance, și ele au drept scop vânzarea unor produse scumpe, și nu tocmai fiabile, folosind frica de poluare, indusă tot de ei cetățenilor. De asta discuțiile obiective despre protecția mediului au ajuns o mizerie propagandistică. Și, în loc de mai puțină poluare, avem, de fapt, mai multă…

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie