19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

Oscilăm între pudibonderie și libertinaj cu o viteză demnă de o cauză mai bună.

Râd ca prostu, cu lacrimi! Până unde a ajuns nebunia corectitudinii politice! Deci un start-up tehnologic prezintă la CES, cel mai mare salon din lume al inovațiilor tehnologice în zona asta a electronicii, Internetului, IA, o jucărie sexuală. Care este, înțeleg, o capodoperă a roboticii on line! Conceput împreună cu un profesor universitar în domeniul ingineriei. Bun! Și, ce să vezi, jucăria ia un premiu! Mare! După care îi este retras. Pe motiv că ”Așa ceva?! Sex? Huo!”

Oscilăm între pudibonderie și libertinaj cu o viteză demnă de o cauză mai bună. Lumea se bate în piept cu cărămida toleranței, a multiculturalismului, dar este crâncen intolerantă și lipsită de umor, până la urmă.

CES 2019 – Une start-up spécialisée dans les sextoys s’est vue retirer un prix récompensant ses produits par l’organisation du salon des nouvelles technologies, qui lui avait pourtant attribué.

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie