19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

Pareri despre Rammstein – Deutschland?

 

Diverse comisii anti-semite au fost ultragiate de folosirea in scop comercial (un videoclip este totusi un instrument de marketing) a imagisticii Holocaustului, dar eu n-as pravali pianul pe scari chiar in halul asta desi inteleg etica oficiala.

In definitiv este un cantec despre love/hate! Despre ce iubim de fapt cand e vorba despre patrie si despre cum ne vine cel mai la indemana sa ne raportam la ea. Trecand peste show si efecte, este sau nu istoria un lung sir de orori de care trebuie sa fim masiv constienti? Sau, dimpotriva, este o poveste epica despre identitate si eroism?

Cred ca nimeni altcineva in afara unei trupe germane nu putea ridica problema cu un impact emotional mai puternic. Si-n plus, hai sa mai iesim si noi din Dragnea, dragnea, halatu’…!

de Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie