19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

Pe 8 noiembrie, comunitatea NOI 2 Singles Party aniverseaza 2 ani de petreceri

Pe 8 noiembrie, comunitatea NOI 2 Singles Party aniverseaza 2 ani de petreceri (luna de luna), in care oamenii au legat prietenii, s-au bucurat de atmosfera calda si plina de voie buna, au inceput frumoase povesti de iubire, creand astfel amintiri de neuitat.

Comunitatea NOI 2 a luat nastere atat din nevoia de socializare a oamenilor, cat si din ideea de deconectare la sfarsit de saptamana, cand simti nevoia sa te bucuri mai mult de viata, sa mai pui cateva momente frumoase in cutia cu amintiri de care sa-ti amintesti peste ani, insa mai ales SA TE BUCURI DE PREZENT.

Asa ca, distractia pe ritmurile muzicii de pretutindeni este liantul perfect pentru persoanele dornice sa iasa din rutina de zi cu zi, sa lase stresul de la job, alergatura la cumparaturi si facturi etc si sa se bucure cateva ore de viata. Noi oamenii suntem fiinte sociale si este in natura noastra sa ne inconjuram de alti oameni.

Vino si tu sa te bucuri de o atmosfera calda in care iti poti largi cercul de prieteni, in care poti incepe o poveste de iubire si in care te poti distra pe ritmurile muzicii de la muzica anilor `80-90, blues-uri pana la ritmuri latino si hit-uri din zilele noastre.

 

Te asteptam la CEA MAI DORITA PETRECERE DE SOCIALIZARE DIN BUCURESTI!

– 08 NOIEMBRIE 2019 (Vineri), de la ora 20.00 până spre dimineață

– Locaţie: Restaurant OLD SCHOOL (Calea Plevnei nr. 61, București)

Detalii si inscrieri: https://www.potimaimult.ro/petrecerenoi2b/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie