17.5 C
București
duminică, mai 19, 2024

Platforma Mall Ţărănesc se lansează pe mobil

Site-ul de intermediere între producătorii agricoli şi clienţi Mall Ţărănesc devine disponibil ca aplicaţie pe mobil, anunţă luni creatorii platformei, Asociaţia Creştem România Împreună şi W3 Development, într-un comunicat.

Aplicaţia de mobil îşi propune să faciliteze astfel contactul între micii producători locali şi familiile care locuiesc în oraşe, în special în contextul pandemiei actuale.

Până în prezent, Mall Ţărănesc include peste 1.300 de mici producători agricoli, care se folosesc de platformă pentru a îşi putea vinde produsele, precizează creatorii aplicaţiei.

„Platforma îşi propune să dezvolte un ecosistem în care micul gospodar sau micul antreprenor din mediul rural să poată găsi soluţii pentru a ajunge pe mesele clienţilor. După lansarea Hărţii Gospodarilor, componentă care dă o dimensiune geografică reală clară, site-ul Mall Ţărănesc vine să completeze profilul gospodăriei şi să genereze un mecanism de interacţiune între cei ce doresc să vândă şi cei ce doresc să cumpere”, se precizează în comunicat.

Platforma permite introducerea de către producători a certificatelor de producător, autorizaţii sanitar-veterinare, certificate eco/bio şi alte certificate.

Aplicaţia de mobil permite plata cu cardul de către clienţi.

Platforma pune la dispoziţia producătorilor participanţi posibilitatea de a chema direct din aplicaţie curierul pentru livrarea produselor, potrivit comunicatului.

AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie