20.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

Povestea e asurzitoare prin lipsa.

Un film romanesc pe Netflix, 2017, la care rezist, pentru ca sunt perfect antrenat si motivat, vreme de doua tigari si-un pahar cu apa. Regia si scenariul, doua tinere frumoase si libere ultracunoscute, povestea e asurzitoare prin lipsa. Cadrele sunt atat de nesfarsit de lungi si de tacute incat iti vine sa-ti rogi vecinii sa dea manelele mai tare, dar nu-i asta problema. Ci IMDB-ul care minte! Cum ca filmul ar fi costat 700000 (saptesute de mii) de Euro, da, nu ghinde, si a incasat 4800. Cum de ce minte? Nu pentru ca probabil nici Bancorexul nu topea banii in credite atat de neperformante, nuuuu, nici pentru ca doamna Lia Bugnar, despre dumneaei e vorba, nu-i merita, Doamne fereste, dansa e de partea noastra, a tinerilor si lupta mult cu hidra coruptiei si stafia comunismului, nu! Artistu’ are nevoie de platforma si daca Firea ne-a invatat cu zdranganeala pentru nimeni, poate sa faca si ceilalti filme pentru scaune goale! Nu, nu de asta!

Ci pentru ca 25000 de ron (4800 de euro) ar insemna vreo 700 de spectatori in sala de cinema iar despre sinuciderea lor in masa de plictiseala n-am auzit inca! Ce jeg frustrat de om esti, Dumitrascu, nu?

de Tudor Dumitrascu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie