35 C
București
vineri, iulie 12, 2024

Regizorul Richard Stan este de neoprit: videoclip nou cu un alt faimos artist american

Regizorul Richard Stan este de neoprit: videoclip nou cu un alt faimos artist american
După excelenta colaborare cu Krayzie Bone – legendarul rapper de la Bone Thugs ’N’ Harmony, Richard Stan arată că este de neoprit!De curând, a filmat cu Chingy – unul dintre cei mai talentați și cunoscuți artiști americani, prezent pe scena hip-hop încă din 1997.

Cunoscut în lumea întreagă pentru hiturile internaționale lansate de-a lungul carierei sale, printre care “Right Thurr”, “Holidae in” featuring Ludacris și Snoop Dogg sau “Pullin’ Me Back”, precum și pentru colaborările lui cu nume sonore ale industriei muzicale (Janet Jackson , Lil’ Wayne, Timbaland, Jermaine Dupri, Nate Dogg, Rick Ross etc.), Chingy tocmai a lansat “Dat Good” în colaborare cu Fresco Kane – o piesă inclusă pe următorul album care se va lansa anul viitor și ultimul din cariera lui, așa cum a anunțat artistul pe rețelele de socializare.

La producția video, rapperul american a ales să colaboreze cu Richard Stan – regizorul român stabilit în prezent în California – al cărei viziune este, se pare, pe gustul artiștilor, atât oldschool cât și actuali, de peste ocean.

Aceștia au filmat un videoclip de imagine, timp de o zi, într-un studio din L.A., iar colaborarea dintre ei a fost excepțională, așa cum deducem din spusele regizorului:


“Fiind fan al hip-hop-ului, nu cred că a existat vreun album pe care să nu-l am, indiferent de format, casetă sau CD, iar “Jackpot” sau “Powerballin’” nu au lipsit. Mi-a plăcut stilul lui și se numără printre preferații copilăriei mele. A fost o onoare și o plăcere să lucrez cu el, un profesionist desăvârșit, de o modestie ieșită din comun, iar produsul final este pe placul amândorura, așa că vom mai avea de lucru împreună”


Puteți urmări videoclipul aici:

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie