22 C
București
duminică, mai 19, 2024

Serban Spirea, FGREALTY despre antreprenoriat si succes

Serban Spirea, FGREALTY –  “etica muncii este principala componentă în succes.”

 

 

Antreprenoriatul cere curaj, iar Serban Spirea a gasit curajul nu doar sa infiinteze o afacere, ci sa  infiinteze FGREALTY ( Find Great Realty) si se avante in domeniul imobiliar de lux in Qatar. Dupa 7 ani de experienta in domeniul imobiliar, acesta infiinteaza FGREALTY Romania, alaturi de un partener roman isi propune sa mearga mai departe. Planurile lui le veti afla chiar de la el.

 

Telegramedia: Poți sa ne spui cine este Șerban Spirea, care e pasiunea sa și care este crezul său?

Serban Spirea: Este dificil să spun cine sunt, mai degrabă pot vorbi despre lucrurile pe care le fac pentru că ele mă definesc. În primul rând  dintotdeauna am fost implicat, lucrat, în domeniul imobiliarelor. În vocabularul meu nu există expresia “nu pot / nu este posibil “ și întotdeauna iau un context nou ca pe o provocare pe care o transform în oportunitatea de a învăța ceva nou, nu ca pe un factor de frică.

 

De 7 ani lucrez in domeniul imobiliar, iar asta m-a educat sa îmbrățișez provocările, am ajuns în Qatar unde am înființat FGREALTY ( Find Great Realty),companie pe care, prin muncă, etică și determinare, am reusit să o transform in  una dintre mai mari real estate companies in Qatar.

Pasiunea mea? Vorbim mai degrabă despre  focusul meu către rezultat. Cred că etica muncii este principala componentă în succes.

Telegramedia: Care este istoricul tau profesional? Cum ai ajuns în Qatar?

Serban Spirea: Am fost mereu un ”explorator”. Până la 22 de ani am făcut baschet, de unde am învățat ce înseamnă efortul susținut spre rezultat, hotărârea de a-ți urma obiectivele și ce înseamnă echipă. La 23 de ani ajungeam în Qatar, fără să cunosc ce înseamnă această lume.

Am început prin a lucra la o firmă de imobiliare, companie în plină creștere. Am debutat cu apartments for rent in Qatar,  unde am învățat și mi-am creat propria viziune, ca mai apoi să deschid FGREALTY, platforma de marketing și consultanță imobiliară, dedicată imobiliarelor de lux în Qatar.

În Qatar vindem și închiriem doar proprietăți de lux. Viziunea mea este dincolo de beneficiile financiare,  există componenta satisfacției că oferi clientului oportunitatea de a beneficia de o proprietate și un deal unic.

Telegramedia: Care e specificul acestei piețe?

Serban Spirea: Piața imobiliară în Qatar este nouă, cu imobile noi și construite păstrând standardele internaționale în construcții, este o piață relativ virgină, dar clienții noștri, majoritatea lor expați, știu ce vor de la apartments for rent in Qatar. Faptul că noi ne axăm pe real estate de lux ne ajută să răspundem favorabil pretențiilor clienților noștri care au  așteptări variate. Astfel, am ales să selectăm proprietăți în cele mai bune zone ale Qatarului, care au finisaje și facilități deosebite, precum piscină, security, cafenea, zonă de agrement, plaja samd.

O modificare se produce și pe segmentul properties for sale in Qatar. Până recent, expații puteau achiziționa doar apartamente sau vile în Qatar, într-un număr limitat de zone. Recent, guvernul qatarez a extins zonele unde pot fi cumpărate proprietăți. Mai mult chiar, străinii vor putea cumpăra birouri sau  terenuri pentru investiții, ceea ce oferă o nouă deschidere pieței imobiliare locale și nu numai.

FGREALTY_ luxuryrealestateQatar1

Telegramedia: Care este specificul afacerii tale?

Serban Spirea: După cum scriam anterior, ne-am axat exclusiv pe piața de imobiliare de lux. Am depus și depunem efortul să atragem în portofoliul nostru proprietăți exclusive, majoritate lor deosebite. Dorim să ne dezvoltăm mult inclusiv pe segmentul vânzări internaționale, aceasta atât în Qatar cât și în noul birou pe care l-am deschis în România – București.

Telegramedia: Ce este cel mai important într-o afacere?

Serban Spirea: Cred cel mai mult în etica muncii și puterea echipei. Am atras în echipă tineri cu potențial, care cred în ceea ce fac și se dezvoltă alături de noi, urmând principiile și valorile FGREALTY. Hotărârea și dedicația spre calitatea muncii este pentru mine mai importantă decât experiența.

Telegramedia: Acum ai un business în Qatar și ești implicat într-o companie de imobiliare, recent înființată în  România. Care este diferența între cele două piețe?

Serban Spirea: Descriam anterior piața de imobiliare în Qatar, drept o piață nouă. În România publicul este mai matur, concurența acerbă, iar oferta de proprietăți este variată. În România, ca și în Qatar, ne vom concentra pe segmentul de lux. Diferențierea FGREALTY România rămâne, ca și în Qatar, etica muncii.

Telegramedia: Ești foarte tânăr și, în același timp, implicat deja în afaceri care devin internaționale. Care e secretul?

Serban Spirea: Nu este vorba de un secret. Este vorba despre curajul de a face și de a oferi calitate, de a fi consistent în munca pe care o depui și a rămâne dedicat valorilor tale, indiferent de schimbările pe care le aduce piața specifică.

Telegramedia: Ce te animă în fiecare dimineață?

Serban Spirea: Faptul ca Dumnezeu mă ține sănătos și încrezător în ceea ce mi-am propus sa creez. FGREALTY crește constant și sănătos, asta ma face sa vad mai aproape visul de a deveni unul dintre cele mai mari branduri internaționale de real estate.

Multumim!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie