19.7 C
București
luni, mai 27, 2024

Sincer, Teodosie de la Constanța ne ține ca pe ace în fiecare an de Bobotează de când și-a luat cisternă pe care se cocoață să sfințească apa.

Sincer, Teodosie de la Constanța ne ține ca pe ace în fiecare an de Bobotează de când și-a luat cisternă pe care se cocoață să sfințească apa. Anul ăsta twist-ul a fost că Arhiepiscopul Tomisului s-a împiedicat și era să pice de pe cisterna sfântă, dar a dovedit că e în formă și s-a corectat la timp, s-a ținut cu sfințita dreaptă și sfințita stângă de sfânta balustradă. Nimic nu țipă „2019” mai mult decât un înalt prelat al BOR cocoțat pe o cisternă pe care o blagoslovește și apoi poporul crede că apa din cisternă are proprietăți speciale datorate sfințeniei lui Teodosie și conexiunii lui cu o zeitate.

Ar fi o treabă ca Teodosie să răspundă pentru niște chestii pe care le-a făcut, chestii aparent nu tocmai legale, documentate minuțios și ani de-a rândul de presă. Patriarhul Daniel, șeful direct al lui Teodosie, se face că nu vede iar autoritățile nu prea mișcă nimic. În general BOR pare a fi deasupra legii în Republica Ortodoxă România. Pentru că merităm.

Imediat aghiasma.

#blessed

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie